Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kainuun piiri on vuonna 1950 perustettu yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Piiri vastaa kehittämistyössään yhteiskunnan muutokseen edistämällä MLL:n vapaaehtoistoimintaa ja ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä Kainuussa. Kainuun piirissä on 13 paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä noin 1800 jäsentä.

Toimintaamme mukaan voivat tulla kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Tukihenkilötoimintaan (perhekummi-, kaveri- ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta) mukaan voivat tulla kaikki 18 vuotta täyttäneet, lastenhoitotoimintaan 16 vuotta täyttäneet, lukumummi ja -vaaritoiminta seniori-ikäisille, vertaisryhmän ohjaus kaiken ikäisille.

Naisten vertaisryhmätoimintaa ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa:

MamaTree -Naisten ryhmä, perjantaisin klo 17-19 Monikulttuurinen toimintakeskus Monikassa, Pohjolankatu 16, Kajaani.

PerheSunnuntai joka kuukauden viimeinen sunnuntai kello 10-12 Lohtajan nuorisotalolla, Menninkäisentie 3. Järj. MLL Kainuun piiri sekä Vuohengin ja Lehtikankaan yhdistys.

Yhteystiedot ja lisätiedot:

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri ry
Kauppakatu 9 A 6
87100 KAJAANI
p. 08 622 193
kainuu@mll.fi

www.kainuunpiiri.mll.fi

Facebook

Instagram

Twitter