Kainuun Pyöräilijät Ry

Käynnistimme Kainuun Pyöräilijät ry:n toiminnan uudelleen 22.11.2020. Seuran tavoitteena on saada vakiinnutettua pyöräily- ja triatlontoiminta Kainuuseen, aktivoida lajin pariin uusia harrastajia sekä tuoda esille lajin monipuoliset mahdollisuudet eri alalajeja hyödyntäen. Toimintaa on sekä junioreille että aikuisjäsenille monipuolisesti. Pyöräilyn alalajeina mm. maantiepyöräily, tempoajot, maastopyöräily, alamäkipyöräily ja brevetpyöräily.

Varhainen välittäminen on seuralle tärkeää, haluamme olla panostamassa vahvasti junioritoimintaan. Seura haluaa aktivoida kuntoilijoita lajin pariin yhteislenkein ja erilaisin tapahtumin. Haluamme olla myös luotsaamassa kilpapyöräilyyn ja -triathloniin panostavia kuntoilijoita ja urheilijoita kohti kansallista ja kansainvälistä kilpailutoimintaa.

Turvallisuus on tärkeä osa lajejamme ja tämän eteen teemme tavoitteellista työtä yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Kainuun Pyöräilijät on rento, avoin, liikunnallinen ja tavoitteellinen seura, jossa kaikkien on mukava olla mukana!

Yhteystiedot ja lisätiedot:

www.kainuunpyorailijat.fi
viestinta(at)kainuunpyorailijat.fi
Facebook