Kajaanin Eränkävijät ry

Partiolippukunta Kajaanin Eränkävijät ry on perustettu 1924 ja on Kainuun vanhin lippukunta. Toiminnassamme painottuu luonto-, erä- ja retkeilytaidot. Eränkävijoiden kolo sijaitsee Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan alakerrassa, osoitteessa Koulukatu 15.

Tällä hetkellä viikkotoimintaa on 7-12 -vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Viikkotoimintaan voi tulla tutustumaan vapaasti, ennakkoilmoittautuminen toki suotavaa. Lisätietoa mm. nettisivuilta. Partion tavoitteena on kasvattaa persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia sekä itsenäisesti ajattelevia paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Partiolaiset kokoontuvat viikoittain lippukuntansa kokoontumispaikassa eli partiokololla. Kokouksissa tehdään oman ikäkauden aktiviteetteja, joissa opitaan luonto- ja retkitaitoja, kädentaitoja, ryhmässä toimimista, luovuutta, toimeliaisuutta ja vastuun kantamista – ja samalla pidetään hauskaa! Taidot ja tehtävät kasvavat vähitellen iän myötä.

Aikuisille löytyy monenlaista vapaaehtoistyö toimintaa mm. viikkotoiminnan ohjaamista, leirien/retkien erilaiset aikuisroolit, hallitustoiminta yn

Yhteystiedot ja lisätiedot:
www.kajaaninerankavijat.fi
Facebook
kajaanin.erankavijat(at)gmail.com