Etnika Kainuu ry

Etnika Kainuu ry järjestää kulttuurikerhoja, liikuntakerhoja, elokuvakerhoja lapsille ja aikuisille, tapahtumia, virkistyspäiviä, koulutusta, juhlia, retkiä, tiedotustilaisuuksia, sekä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa yhteisiä tiedotus-, koulutus- ja kulttuuritapahtumia. Yhdistys järjestää myös maahanmuuttajien arkipäivän ohjausta ja neuvontaa., sekä tulkkaus- ja käännösapua. Konsulaattipalvelua Etnika-Kainuu ry:n jäsenille. Kulttuurimatkoja lähialueelle ja vähän etäämmällekin.

Yhdistys toimii vapaaehtoispohjalta. Yhdistyksen aktiivit jäsenet tukevat, auttavat, neuvovat ja ohjaavat maahanmuuttajia ja heidän perheitään kotoutumaan Kainuuseen. Toiminnan ydin on paikallisuus. Tuntien maahanmuuttajien tarpeet, Etnika-Kainuu ry järjestää sen mukaista toimintaa ja yhdistyksen hallituksen jäsenet tukevat vapaaehtoisia toimijoita heidän vapaaehtoistyössään, esim. kerho-ohjaaja, matkavastaava, liikuntaohjaaja, tapahtumajärjestäjä jne.

Toimintaamme kuuluu myös monikulttuurinen Mama Tree naisten toimintaryhmä, joka kokoontuu Monikulttuurisessa toimintakeskus Monikassa osoitteessa Pohjolankatu 16, Kajaani.

Lisätietoa toiminnasta ja harrastusmahdollisuuksista löydät nettisivuiltamme. Toimintaan pääsee mukaan liittymällä Etnika-Kainuu ry:n jäseneksi.

Yhteystiedot ja lisätiedot:

Etnika-Kainuu ry
Pohjolankatu 16
87100 Kajaani 
050 377 7407 
www.etnikakainuu.com 
info(at)etnikakainuu.com 
Facebook